Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
27. september 2018
0
112

Urbansummit – od diskusie k činom

V piatok 28. septembra 2018 začína mestský festival Urbansummit 2018, kde sa stretneme a budeme diskutovať o budúcnosti Bratislavy. Hľadanie návrhov na súčasné problémy vystrieda v sobotu „rande“ s Bratislavou v podobe UrbanFestu.
Urbansummit – od diskusie k činom

Urbansummit 2018 má ambiciózny cieľ vytvoriť verejné odporúčania pre starostov a primátora pod názvom „Riešenia pre Bratislavu“. Tento dokument budú tvoriť na workshopoch a panelových diskusiách obyvatelia Bratislavy, jej oficiálni zástupcovia a experti spolu s kandidátmi na starostu a primátora.

Sobotný program bude venovaný kultúrnemu životu v Bratislave. Považujeme za kľúčové, aby sa rezidenti spolu stretávali, rozprávali, spolu prežívali život v meste. Tým chceme v nich vytvoriť spolupatričnosť a vzťah k mestu, v ktorom žijú.

Ako to chceme dokázať? Je to v pestrosti aktivít, aby každý pocítil, že mesto patrí aj jemu. Šport - joga a spoločný ranný pozdrav Bratislave, detské divadlo, premietanie rozprávok a maľovanie pre rodiny s deťmi, starostovský ring na námestí a odborné diskusie, akrobatické vystúpenie, alebo stand-up, aby sme sa zasmiali z Bratislavy. Nebude chýbať kvalitný street food & drink v najrôznejších podobách.

Sobotný UrbanFest je oslavou pestrosti života v Bratislave a jeho obyvateľov. Navyše sa uskutočni na netradičnom mieste, ktoré je zabudnuté a pritom okolo neho prechádzajú tisíce ľudí denne. Námestie za hotelom Crowne Plaza na križovatke Obchodnej a Poštovej ulici dostalo už novú podobu, je čisté a vymaľované a UrbanFest mu prinesie aj nový život. UrbanFest je sprievodnou akciou Bielej noci, ktorá začína hneď po našom programe.

Všetkých Bratislavčanov srdečne pozývame.

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím