Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
6. november 2018
0
603

Na Boroch sa začala výstavba materskej škôlky

V zóne Bory sa dnes poklepaním základného kameňa začala výstavba novej materskej školy. Jej výstavbu realizuje spoločnosť Penta Real Estate, ktorá je zároveň investorom projektu. Ten ju plánuje po dokončení odovzdať za symbolický nájom 1 euro Mestskej časti Bratislava – Lamač, čím sa stane prvou verejnou materskou školou na území Bratislavy postavenou súkromným investorom.
Na Boroch sa začala výstavba materskej škôlky

Výstavba škôlky by mala byť hotová na jeseň budúceho roka, pričom jej celková kapacita bude 70 detí. Náklady na jej výstavbu dosiahnu milión eur.

„Oblasť Borov patrí k najväčším developovaným územiam v Bratislave a som veľmi rád, že jeho súčasťou bude aj nadštandardná občianska vybavenosť. Nová materská škola je najlepším príkladom toho, ako sa celá zóna Bory postupne mení na novú štvrť Bratislavy,“ hovorí Juraj Nevolník, výkonný riaditeľ v Penta Real Estate Slovensko.

„Mestská časť Bratislava – Lamač si váži pozitívny príklad partnerstva verejného sektora a súkromného investora, čo sa v tomto prípade potvrdilo ako dôležitá forma pri plnení sľubov pre občanov,“ zdôraznil Peter Šramko, starosta mestskej časti Bratislava – Lamač. „Investor tak splnil podmienku, že súčasťou novej výstavby v tejto časti Bratislavy bude aj nová materská škola.“

„Veríme, že materská škola v rámci projektu bývania Bory Bývanie bude pridanou hodnotou pre obyvateľov celej našej mestskej časti Lamač, ktorá bude jej zriaďovateľom. Naša mestská časť urobí všetko pre to, aby sa materská škola otvorila v čo najkratšom možnom čase, pri priaznivých okolnostiach aj na začiatku školského roka 2019/20,“ dodal starosta P. Šramko.

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím