Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
15. október 2015
0
274

Mobilný Photoshop je už zadarmo

Mobilná aplikácia Photoshop Lightroom už nevyžaduje predplatné v službe Adobe CC.
Mobilný Photoshop je už zadarmo

Spoločnosť Adobe potešila všetkých nadšencov fotografie. Sprístupnila novú aplikáciu Adobe Photoshop Fix(zatiaľ iba pre iOS) a odstránila nutnosť predplatného služby Adobe Creative Cloud v prípade mobilnej aplikácie Photoshop Lightroom. Zatiaľ iba pre iOS verziu, ale čoskoro to bude platiť aj pre platformu Android.

V praxi to znamená, že všetky mobilné aplikácie od Photoshopu môžete teraz používať bezplatne. Budete potrebovať iba účet Adobe ID, ten si však vytvoríte zadarmo. Účet umožňuje automatickú synchronizáciu projektov, na ktorých pracujete, naprieč viacerými zariadeniami. V praxi to znamená, že si môžete automaticky zálohovať všetky fotografie z vášho telefónu do služby Lightroom a následne ich upraviť v tablete. Alebo na počítači (vtedy sa už vyžaduje predplatné).

Zrekapitulujme si dostupné aplikácie Adobe Photoshop:

Adobe Photoshop Express (Android, iOS) – rýchle, jednoduché, ale aj pokročilejšie úpravy fotiek. Aplikáciu odporúčame všetkým milovníkom mobilnej fotografie.

Adobe Photoshop Mix (Android, iOS) – aplikáciu odporúčame náročnejším používateľov. Aplikácia Mix je zameraná na úpravu naprieč viacerými vrstvami a vytváranie fotomontáží.

Adobe Photoshop Fix (iOS) – Pomocou nástroja Fix môžete robiť pokročilé úpravy fotiek, najmä s dôrazom na osoby. Veľmi dobre fungujú nástroje na “opravu” vybraných bodov alebo na úpravu proporcií. Takisto určené náročnejším používateľom, ktorí chcú dotiahnuť editáciu fotky takmer do dokonalosti.

Adobe Photoshop Lightroom (Android, iOS) – Pokročilý nástroj pre úpravu fotiek so zameraním na nastavenie farieb atď. Takisto pre náročnejších používateľov, ktorým nestačia rýchle, základné úpravy.

Zdroj: Touchit

Poloha na mape

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím