Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
11. august 2016
0
524

Cenník pre "svojsky náročných" zákazníkov kreatívnych štúdií

Vypočutie potrieb zadávateľa. Pomoc pri zostavení a formulácii jeho požiadavky vďaka skúsenostiam, ktoré laik nemá. Ochota pomôcť zorientovať sa v problematike, ktorú neovláda a dobrá komunikácia. Aj to sú atribúty dobrého dodávateľa kreatívnej služby, či produktu. Samotné zostavenie odpovede na zákazníkov dopyt je však už práca samotného tvorcu. Niektorí zákazníci vedia byť totiž veľmi kreatívni.
Cenník pre "svojsky náročných" zákazníkov kreatívnych štúdií

Aj keď tento príspevok iniciovalo dizajnové a grafické štúdio, platí to aj pre architektúru. Pred pár týždňami som sa pri návšteve malého, no zaujímavého domu v Banskej Bystrici, stretol s ideálnym prístupom architektovho klienta. Slová investorky: "Vy ste inžinieri, vy to postavte, ja Vám do toho "kafrať" nebudem" a následná ponechaná voľná ruka len s finančným limitom, navnadila tvorivý tandem otca a syna, architektov Danihelovcov zo Zvolena ku kvalitnej architektúre, ktorú po ukončení prác ukážeme aj tu.

Tak to však nebýva vždy. Odveký problém tvorcov(architektov/dizajnérov/grafikov/záhradných architektov atď.), ktorí sa snažia kreatívne plniť požiadavky zadávateľov, si v brandingovom, dizajnovom a grafickom štúdiu Baubauwerk z Berlína vyriešili už pred ich vstupom do ateliéru na Hagenauer Strasse v Berlíne.

Niekoho to od otvorenia dverí a oslovenia Martina Groegera a Stefana Lucuta odradí. Inému dôjde, že takýto "cenník" je zrkadlom kreatívneho zmýšľania v každom smere a aj riešenie komplikovaných problémov vie byť vďaka kreativite a dôvtipu zábavné a funkčné zároveň.

Zdroj

Text: Martin Fabian

Autor článku

Bc. Martin FabianSKBanská Bystrica
Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím