Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
26. máj 2016
0
200

Novinky na reSITE 2016

Už 600 hostí sa registrovalo na tohtoročné reSITE. Nájdete medzi známymi tvárami aj seba?
Novinky na reSITE 2016

K 5. narodeninám sme sa rozhodli priniesť novinku a vypočuť želania vás, ktorí ste chceli viac príležitostí, ako nadviazať kontakt s prednášajúcimi aj všetkými účastníkmi. Vytvorili sme hru, pri ktorej si všetci účastníci (môže ich byť až 800) vyskúšjú inovatívnu hernú techniku ​​participatívneho plánovania "Play the City". Vo veľkej mierke si túto metódu už osvojili obyvatelia a urbanisti v Amsterdame, Bruseli, Istanbule alebo v Kapskom Meste. Nenechajte si ujsť zážitok, ktorý Vás posunie v premýšľaní o meste, o vašej práci, o vašich nápadoch a projektoch. A o tom, ako ich realizovať bez kompromisov. Riešime budú sledovať reportéri z ArchDaily, World Architecture Community, Monocle, Calvert Journal, Architect's Newspaper aj zástupcovia slovenských a európskych médií.

0
Vimeo

Privítame aj tíchto nových hostí:

Mascha Onderwater z amsterdamského štúdia Bureau B + B, ktoré na základe svojho víťazného architektonického návrhu pretvorilo viedenskú Mariahilfer Strasse na pešie korzo (Holandsko)

Jonas Kakoschke a Mareike Geiling, dizajnéri, sociálne inovátori a spoluzakladatelia iniciatívy Fluchtlinge Willkommen (Refugees Welcome), Berlín (Nemecko)

Martin Klamt, jeden hlavných urbanistov mesta Mníchova (Nemecko)

Rory Stott, hlavný editor svetovo najvýznamnejšieho portálu o architektúre Archdaily, Santiago de Chile (Čile)

Ekim Tan, zakladateľka Play the City, poradenské firmy pomáhajúci vládam a súkromným subjektom účinne spolupracovať a využívať pri tom herné princípy. Amsterdam / Istanbul (Holandsko / Turecko)

Miri Barbero Elkayam, riaditeľka Mesily, organizácie pre pomoc a podporu utečencom a pracovným migrantom z Afriky pri meste Tel Aviv (Izrael)

Krister Lindstedt, partner vo White Architects a hlavný architekt mesta Kiruna, má skúsenosť s tým, ako musela Kiruna ležiaca v blízkosti polárneho kruhu ustúpiť ťažbe železnej rudy. Presúva sa o 3 km východne, bez toho aby miestni obyvatelia protestovali (Švédsko).

Na reSITE na bicykli a s deťmi

Vlakom zadarmo do Prahy. Ak sa chystáte na konferenciu zo Slovenska, Poľska, Ukrajiny alebo iných slovenských miest, využite ponuky prepravy zadarmo vlakmi alebo autobusmi prevádzkovanými Leo Express. Ponuka bezplatných lístkov sa vzťahuje na cesty uskutočnené od 15. do 19. júna a len so zakúpenou registráciou na konferenciu reSITE. Ak máte záujem o cestovný lístok zadarmo, označte príslušné pole pri registrácii a zašleme Vám váš jedinečný kód. Ako to funguje? S týmto kódom si rezervujete lístok na www.le.cz a nebudete za ňu nič platiť.

Voľný lístok po Prahe. Pri registrácii v mieste konferencie si nezabudnite vyzdvihnúť trojdňový voľnú lístok na pražskú MHD.

Prídete na bicykli. Chystáme stojany pre bicykle, a kto príde na bicykli, dostane odmenu!

Detský kútik a jasle. Užite si konferenciu so svojimi deťmi na blízku, a pritom v pokoji. Hravé prostredie so skúseným personálom priamo pod strechou Fóra Karlín privíta už aj najmenšie deti od 6 mesiacov. Pre účastníkov konferencie je detský kútik zadarmo.

 

Zaistite si miesto na Na reSITE 2016

Poloha na mape

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím