Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
22. november 2019
0
132

Antalis Interior Design Award 2019

Medzinárodná súťaž zameraná na tvorbu personalizovaných interiérov.
Vyhlásenie1.10.2019
08:00
Odovzdanie návrhov31.1.2020
00:00
VyhlasovateľAntalis
Adresa ,
,
Slovensko
Druh podujatiaSúťaž
KontaktSCD
sekretariat@scd.sk

Cena za interiérový dizajn, Antalis Interior Design Award (AIDA), je iniciatíva spoločnosti Antalis a prvá medzinárodná súťaž zameraná na tvorbu personalizovaných interiérov. Vytvára príležitosť pre architektov, interiérových návrhárov, študentov dizajnu alebo tlačiarov, predstaviť svoje najlepšie projekty a preveriť ich kvalitu tvárou v tvár konkurencii z celého sveta.

Odmenou pre účastníkov je zviditeľnenie v partnerských elektronických a tlačových médiách a na medzinárodných podujatiach, na ktorých sa spoločnosť Antalis zúčastňuje. Najlepšie projekty sú tiež uverejnené v špeciálnej publikácii The Book, ktorá bola vydaná v náklade 10 000 kópii a distribuovaná významným dizajnérskym agentúram, galériám a múzeám, architektonickým ateliérom, brand ownerom a na iných kľúčových miestach dizajnu.

Organizátor súťaže

Antalis je známy ako európsky líder v distribúcii papiera a priemyselných obalových riešení, zastáva tiež popredné miesto v distribúcii materiálov pre podporu vizuálnej komunikácie s ambíciou stať sa hlavným hráčom na trhu materiálov určených pre dizajn interiérov. Antalis ponúka množstvo potlačiteľných médií na dekoráciu a personalizáciu priestorov: tapety, akryláty, samolepiace filmy, tieniace a akustické textílie, magnetické riešenia, plotrové vinyly, doskové materiály ...

Našim cieľom, ako vyhlasovateľa súťaže, je inšpirovať dizajnérov prostredníctvom širokej ponuky inovatívnych potlačiteľných médií pre dekoráciu a personalizáciu priestorov. Predstavovať nové možnosti digitálnej tlače a spracovania, rozširovať obzory, podnecovať ku kreativite, hravosti a experimentovaniu.

AIDA 2019

Prvý ročník súťaže Antalis Interior Design Awards 2017 bol s účasťou 341 projektov, obrovským úspechom. Už teraz v októbri štartujeme nový ročník AIDA 2019, ktorý je oficiálne vyhlásený v 20, prevažne Európskych, krajinách. Svoje projekty môžu záujemcovia prihlásiť od 1. októbra 2019 do 31. januára 2020 na webových stránkach. Projekty sa budú hodnotiť v 5. kategóriách: stravovacie zariadenia, maloobchodné prevádzky, kancelárske priestory, obytné priestory, verejné budovy. Jedinou podmienkou zaradenia projektu do súťaže je využitie aspoň jedného materiálu z oblasti vizuálnej komunikácie z ponuky Antalis.

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím