Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
27. január 2020
0
442

Brown-fields 2019

Urbanistická štúdia brownfieldy na území hlavného mesta SR Bratislavy.
Začiatok21.1.2020
08:00
Koniec29.2.2020
23:59
MiestoZrkadlová sieň Primaciálneho paláca
AdresaPrimaciálne námestie 1,
Bratislava,
Slovensko
Druh podujatiaPodujatie
KontaktMagistrát hlavného mesta SR Bratislavy
uzemnedokumenty@bratislava.sk

Spracovateľom Urbanistickej štúdie brownfieldy na území hlavného mesta SR Bratislavy je oddelenie územného plánovania Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy. Obstarávanie urbanistickej štúdie sa uskutočňuje prostredníctvom odborne spôsobilých osôb pre obstarávanie územnoplánovacích podkladov a územnoplánovacej dokumentácie oddelenia obstarávania územnoplánovacích dokumentov Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Spracovaním registra brownfieldov v Bratislave formou urbanistickej štúdie sú vytvorené kvalitné dáta pre účely strategického a územného plánovania. Inventarizácia a posúdenie nevyužívaných území budú určujúce pre transformáciu, oživenie ekonomických aktivít a následné zapojenie predmetných území do mestskej štruktúry. Vytypované lokality vo vlastníctve mesta budú riešené v jednotlivých projektoch ich revitalizácie. Vzhľadom na skutočnosť, že v Bratislave sa revitalizuje 8 brownfieldov ročne, bude register aktualizovaný každé 2 roky.

Verejné prerokovanie pre dotknuté orgány štátnej správy, samosprávy a dotknuté právnické osoby (podľa rozdeľovníka) sa uskutoční v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave dňa 10. 2. 2020 (pondelok) o 10:00 hod. Na prerokovaní bude zabezpečený odborný výklad spracovateľa.

Verejné prerokovanie s obyvateľmi, na ktorom bude zabezpečený odborný výklad spracovateľa, sa uskutoční taktiež dňa 10. 2. 2020 (pondelok) o 16:30 hod. v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave.

Primátor mesta Bratislava, Ing. arch. Matúš Vallo, žiada verejnosť o zaslanie stanovísk, podnetov a pripomienok k návrhu predmetnej „UŠ brownfieldy“ písomnou formou v termíne do 29. 2. 2020 na adresu Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, prípadne na uzemnedokumenty@bratislava.sk.

Viac informácií v prílohách pod textom alebo na bratislava.sk.

Mapa podujatia

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím