Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
3. január 2017
0
196

Construction Conference 2017

Blíži sa 11. ročník CONSTRUCTION CONFERENCE 2017! Už 15. februára sa v Bratislave stretnú odborníci z oblasti stavebníctva
Začiatok15.2.2017
09:00
Koniec15.2.2017
17:00
MiestoGrand Hotel Pressburg
AdresaAntolská 3715/2,
Petržalka,
Slovensko
Druh podujatiaPodujatie
KontaktRNDr. Jana Mujkosova
0911 175 753
mujkosova@informslovakia.sk

Keďže portál archinfo sa rozhodol mediálne podporiť konferenciu, všetci naši čitatelia majú možnosť získať vstupenku s 10% zľavou.

Konferencia sa koná 15. februára 2017 v hoteli Grand Hotel Pressburg v Bratislave. Na konferencii sa zúčastnia experti z oblasti stavebníctva zo Slovenska i zahraničia. Témy, ktoré jednoznačne zarezonujú na 11. ročníku Construction Conference 2017 sa budú týkať nových trendov a inovácií v stavebníctve, ale i smart cities konceptov a ich dopadu na stavebníctvo, eko riešení atď. Zaujímavosťou konferencie je interaktívny workshop o UAV technológiách a ich využití v stavebníctve.

Pre uplatnenie zľavy je potrebné sa zaregistrovať na nasledovnom linku: www.construction2017.sk/prihlaska a do poznámky uviesť 10% zľava archinfo. Vzhľadom na to, že počet vstupeniek na túto konferenciu je obmedzený, je lepšie potvrdiť svoju účasť čím skôr.
Veríme, že Vás táto výhoda potešila a stretneme sa na Construction Conference 2017

 Nakoľko je program Constrution Conference koncipovaný do viacerých sál, účastníci konferencie si budú môcť vyberať až zo štyroch tematických blokov, konkrétne:

1. Nové trendy a výzvy v stavebníctve,
2. Smart Cities a občianska vybavenosť,
3. Energetika a ekológia,
4. Reality a development.


O svoje skúseností a názory sa podelia viacerí renomovaní odborníci z oblasti stavebníctva zo Slovenska a zahraničia. Na konferencii vystúpi český architekt, šéf inovácií spoločnosti HB Reavis Vladimír Mašinský, autor strechy gigantického Olympijského štadiónu v Londýne a novej fasády futbalového štadiónu Spartak Moskva. Problematike „Smart Cities“ sa vyjadrí špecialista na budovanie Smart City stratégie, odborný poradca Komisie Rady mesta Brna pre Smart Cities, David Bárta.
Pozvanie na konferenciu prijali Peter Kapusta riaditeľ výstavby spoločnosti NG Concept (FM LOGISTIC) ako aj Holgen Techen z Frankfurtskej Univerzity aplikovaných vied, ktorý je špecialistom na inovatívne konštrukčné fasádne riešenia, ktoré vedú k minimalizácii hlučnosti v mestách. František Polák zo spoločnosti Pogotech predstaví účastníkom inovatívny, originálne integrovaný postup pre recykláciu demolačného odpadu a jeho využitie na výrobu stavebných komponentov, za ktorý získali cenu EQUAR. Po prvýkrát zaradili organizátori do programu konferencie interaktívny workshop o aktuálnych trendoch využitia dronov v oblasti geodézie, kartografie a v stavebnom priemysle pod vedením Juraja Dudáša zo spoločnosti UAVONIC.

Bližšie informácie o programe, jeho tematickom rozdelení, aktuálne informácie o prednášajúcich ako i cene vstupenky si môžete pozrieť na webovej stránke www.construction2017.sk. Na webstránke nájdete taktiež mená už registrovaných účastníkov konferencie.

Mapa podujatia

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím