Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
18. apríl 2019
0
91

REGENERATE - Globálne fórum reSITE 2019

Udalosť vzájomne prepája názorových lídrov, starostov a zástupcov miest, architektov, plánovačov, investorov, inovátorov, designérov, ekonómov, umelcov a aktivistov aj študentov z desiatok krajín nad otázkami udržateľného rozvoja miest.
Začiatok19.9.2019
09:00
Koniec20.9.2019
19:00
MiestoFórum Karlín
AdresaPernerova 51,
Praha,
Česká republika
Druh podujatiaPodujatie
KontaktRadka Ondráčkov
+420 605 350 814
radka@resite.org

reSITE, čerstvý držiteľ trofeje Českej eventovej asociácie za najlepší event vo vlastnej produkcií za minuloročnú konferenciu, opäť usporiada globálne fórum v Prahe. Tento rok volí naliehavú tému REGENERATE. Názoroví lídri, urbanisti a firmy aj starostovia z celého sveta sa zídu do Fóra Karlín v dňoch 19.-20. septembra. Akcia, ktorú The Atlantic Citylab považuje za najdôležitejšiu konverzáciu vo svojom odbore, predstaví 50 spíkrov a pre viac než 1000 návštevníkov chystá úplne nové formáty, ako intenzívne guľaté stoly, networkingové raňajky i megapárty, na ktoré budú môcť prísť aj držitelia nového typu vstupenky pre širokú verejnosť. Hosťujúcim kurátorom je urbanista a novinár Greg Lindsay. K dispozícií je teraz limitovaná ponuka zvýhodnených vstupov 2-za-1 aj dotované vstupné pre ženy a študentov.

Zdroj: reSITE

reSITE sa podarilo stmeliť dohromady globálnu komunitu, ktorá má vplyv na zlepšovanie obývateľnosti miest, s jasným poslaním: každý z nás disponuje kreativitou, zdrojom a silou učiniť mestá, ktoré milujeme a kde žijeme, lepšími miestami, buď už s ohľadom na klimatické zmeny, udržateľný rast alebo občiansku vybavenosť. Tohtoročná téma REGENERATE je preto výzvou k akcií. Ponúkame riešenia, ktoré pomôžu mestám predefinovať využitie zdrojov pre ich meniace sa potreby, obzvlášť pre mladších obyvateľov, ktorých zaujíma predchádzanie klimatickým zmenám a zvyšovanie faktoru šťastia,“ pozýva na urbanistickú udalosť roka zakladateľ reSITE Martin Barry. „Sami sme s naším celosvetovo uznávaným projektom Manifesto Market dokázali, ako rýchlo je možné dosiahnuť hmatateľný dopad na mnoho úrovniach, oživiť mestskú štvrť a dokonca redefinovať celé odvetvie.

REGENERATE sa bude týkať obnovy miest a generácie ľudí, ktorí v nich žijú,“ približuje Greg Lindsay, urbanista a novinár, ktorý sa po druhý raz v rade ujal role hosťujúceho kurátora reSITE. Ako uvoľniť priestor pre rodiny tým, že mestá od základu preskupíme – buď už rozvojom rozsiahlych brownfieldov alebo zásahmi do blízkych susedstiev? Ako vybalansovať súčasný rozvoj miest s historickým odkazom? Ako sa dnešní starostovia potýkajú s nedostupnosťou bývania? Kde na svete nájdeme mestské celky fungujúce ako energetické generátory šetrné ku klíme? Čo nového architekti vo svete vymýšľajú, aby umožnili nové spôsoby súžitia, práce aj hrania v mestách pre obyvateľov všetkých generácií? REGENERATE pozve do Prahy lídrov novej generácie, ktorí udávajú trendy v designe, verejnej politike, udržateľnej energií, mobilite a starostlivosti o zdraví.

Zdroj: reSITE

Registrácia zahájená, zľavy pre študentov a ženy v designe

Práve teraz je najlepší čas na nákup vstupeniek za zníženú cenu. 2 vstupy za cenu jedného je možné získať do 15. mája. reSITE opäť podporí väčšiu účasť žien výrazne zvýhodneným vstupným „Women in Design “ pre dámy pôsobiace v oboroch architektúry, developmentu, mestskej správy a súvisiace. Usporiadatelia zavádzajú úplne nový typ vstupného „Limited Ticket”, vďaku nemu sa široká verejnosť dostane na vybrané súčasti programu - Live Mic Stage, párty, food a odpočinkovú zónu a ďalšie.

Vstupenky si môžete zakúpiť na tickets.resite.org.

Zdroj: reSITE

Tohtoročnou novinkou budú poobedné intenzívne guľaté stoly, kde sa poprední biznis lídri a odborníci podelia o nápady a riešenia najnaliehavejších otázok regenerácie našich miest. Medzi témami sa objavia aktuálne projekty rozsiahlych redevelopmentov v Prahe, ktoré usilujú o udržateľnú a zásadnú obnovu mesta, a budú podporené diskusiami o týchto rozvojových oblastiach.

Vyberte si ten najlepší event

Dôrazom na nekompromisnú kvalitu obsahu, vycibrený design a zážitky sa reSITE presadil ako víťaz súťaže o najlepší event roka Českej eventovej asociácie. „Aj tento rok pracujeme s víťazným týmom na zapamätateľnom zážitku s nezávisle koncipovaným programom, aby sme vytvorili priestor pre progresívny dialóg o mestách, aký si inde nevypočujete. Sme vďační všetkým vystupujúcim, ktorých bolo za tie roky cez 500, že zdieľali svoje odvážne nápady na našich akciách v Prahe, Lisabone a Berlíne. Nemôžeme sa dočkať, až zase rozhýbeme debatu v Prahe v septembri a už pracujeme na budúcich udalostiach v zahraničí,“ komentoval Martin Barry.

Čo bude súčasťou konferencie?

Prednášky najpozoruhodnejších expertov sveta, panelové diskusie, live mic stage, intenzívne a interaktívne uzavreté guľaté stoly, beh, prehliadky, párty, nezabudnuteľné večere, unikátny zážitok, inšpirujúce myšlienky. Na reSITE vznikajú profesionálne vzťahy, ktoré pretrvávajú a menia svet k lepšiemu.

Zdroj: reSITE

Mapa podujatia

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím