Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
18. november 2022
0
1754

Zimná olympiáda architektov 2023

Športové podujatie, ktoré si kladie za cieľ vytvoriť tradíciu stretávania sa a športového súťaženia profesionálov z oblasti architektúry.
Začiatok10.2.2023
09:00
Koniec10.2.2023
22:00
MiestoSki, Golf & Hotel Resort Tále
AdresaTále 100,
Horná Lehota,
Slovensko
Druh podujatiaPodujatie
KontaktIng. Zuzana Moravčíková
0905607822
archinfo@archinfo.sk

Máš športového ducha? Chceš na chvíľu vypadnúť z každodenného pracovného stereotypu. Stretnúť sa s kolegami aj pri inej príležitosti, než pri projektoch?

Ak chceš aktívne stráviť aspoň deň na čerstvom vzduchu v peknej nízkotatranskej prírode, skúsiť upravenú slalomovú trať aj s časomierou, či si iba zalyžovať, alebo oddýchnuť pod strechou aj s občerstvením - tešíme sa na Teba!

Štartujeme prvý ročník podujatia, ktoré si kladie za cieľ obnoviť tradíciu stretávania sa a športového súťaženia profesionálov z oblasti architektúry a príbuzných tvorivých oblastí.

Stretnutie tej skupiny ľudí, ktorá sa nielen aktívne podieľa na tvorbe prostredia v ktorom všetci žijeme, ale patrí tiež k vyznávačom aktívneho životného štýlu.

Kedy? 10. februára 2023 v lyžiarskom stredisku Tále (podrobnejšie údaje viď. propozície).

Chceme spojiť príjemné s užitočným. Zmeniť každodennú rutinu. Vytvoriť podmienky pre “vyvetranie si hlavy”. Pre súťaživých bude priestor na zmeranie si síl medzi bránkami. 

Tešíme sa tiež na neformálne stretnutia, porozprávanie sa. Prehĺbenie vzájomných vzťahov a kontaktov, alebo nadviazanie nových.

Veríme, že takýto formát podujatia zaujme. Že už prvý ročník bude úspešný. Že si porovnáme aj športové schopnosti, aj prežijeme spolu pár príjemných chvíľ. A že to bude začiatok dlhodobej tradície, ktorá sa každoročne stane súčasťou našich kalendárov podujatí na ktoré sa budeme dopredu tešiť.

Prosíme všetkých záujemcov o čo najskoršie prihlásenie sa v pripojenom formulári.

Aby sme vedeli zabezpečiť servis a logistiku podujatia. Potrebujeme rezervovať svah, lístky, ubytovanie, občerstvenie... Dopredu ďakujeme všetkým pionierom, ktorí svojou osobnou účasťou odštartujú novú tradíciu športového (a spoločenského) zápolenia kolegov, ktorí sú síce trvale postihnutí vírusom architektonického nazerania na svet, ale chcú ukázať, že sú schopní aj doplnkových fyzických aktivít.

Štartovné je 24.- € (samozrejme pre všetkých, ktorí zaplatili zálohu pre "nulté", covidom zrušené preteky je štartovné zdarma :-). 

(Prosíme zbytočne neodkladať uhradenie zálohy potvrdzujúcej seriózny záujem o účasť. Vzhľadom na obmedzené kapacity svahu a strediska, účasť bude obmedzená - rozhodujúcim kritériom pre výber bude termín prihlásenia a uhradenia štartovného).

V rámci štartovného majú všetci účastníci zabezpečné celodenné skipasy, ľahké občerstvenie v priebehu dňa,  večerný raut a samozrejme aj ceny pre víťazov. Prosíme o registráciu všetkých záujemcov. Je to potrebné pre prípravu a organizáciu pretekov i súvisiacich služieb.

Ubytovanie si hradia a zabezpečujú účastnici sami. Ubytovať sa bude dať v zariadení Ski Tále (Hotel Stupka a Golf), kde pre prihlásený počet ľudí bude stredisko rezervovať do (10.1.2023) kapacitu (120 lôžok). (Ubytovanie sa dá rezervovať na: rezervacie@tale.sk , stupka@tale.sk, +421 48 6712 601) Kapacita sa bude obsadzovať podľa termínu prihlásenia. Samozrejme ubytovanie si je možné zabezpečiť aj individuálne v množstve ubytovacích  zariadení v okolí...

Vzhľadom na to, že počet účastníkov má svoje kapacitné limity, prosíme o seriózne zváženie prihlášky. (Aby prihlásením sa a následnou neúčasťou neboli znevýhodnení tí, ktorí by sa chceli zúčastniť, ale pre nedostatok miesta budú odmietnutí). Na druhej strane, ak sa vážne chcete zúčastniť, netreba váhať - lebo rezervovať miesta budeme podľa poradia v akom sa účastníci prihlásia.

Štartovné  prosíme potvrdiť aj platbou na účet číslo:  IBAN SK4511000000002931220772, VS: rodné číslo účastníka.

Ďakujeme za podporu partnerom: Saint-Gobain, Hansgrohe, mmcité sk, REDOX – ENEX, DAIKIN, Samsung
Produktoví partneri: DomoglassUrpiner, Víno Matyšák

 

328
Youtube

Mapa podujatia

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím