Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
11. január 2021
0
485

bkt.summit 2022

LIVE online konferencia BKT Summit 31.3.2022
Začiatok31.3.2022
10:00
Koniec31.3.2022
17:00
Miestoonline, resp. Elektráreň Pieštany
AdresaStaničná 2334/51,
Piešťany,
Slovensko
Druh podujatiaPodujatie
KontaktRehau

Spoločnosť REHAU Vás pozýva na bkt.summit 2022

Konferencia o udržateľnom vykurovaní a chladení v budovách.

Konferencia BKT.SUMMIT, sa bude konať 31. marca 2022 o 10:00. Účasť je bezplatná. Odborný program budete môcť sledovať opäť ONLINE alebo aj osobne, pokiaľ to pandemická situácia umožní, a to v krásnych konferenčných priestoroch Elektrárne Piešťany.

Druhý ročník sa zameria najmä na udržateľnosť, životné prostredie, ako aj viac tipov a rád, ako uplatniť BKT pri vašich projektoch vo váš prospech.

Záujemcovia z radov odborníkov získajú vynikajúci prehľad o princípoch fungovania systému BKT a príbuzných technológií, akými sú napríklad stropné chladenie a vykurovanie, tepelné čerpadlá a ďalšie. BKT je vo svojom princípe veľmi jednoduchou technológiou, ktorá pomocou cirkulujúcej vody v rúrkových registroch zabudovaných do masívnych betónových konštrukcií, hlavne stropných, preberá na seba spravidla obe funkcie – vykurovanie aj chladenie. Pes je však zakopaný v detailoch, pretože technológiu BKT treba naprojektovať a zrealizovať správne, a zároveň zladiť do funkčného celku s celou budovou a jej užívateľmi. Poprední odborní speakri z Rakúska, Česka a Slovenska budú prezentovať svoje skúsenosti, a to nielen teoretické, ale predovšetkým praktické: z prípravy, výstavby ako aj prevádzky moderných obytných, či komerčných budov s BKT.

Pôvodom nemecká spoločnosť Rehau ako hlavný organizátor konferencie patrí k popredným pionierom v oblasti tepelne aktivovaných stavebných konštrukcií, preto aj skratka BKT pochádza z nemčiny (BetonKernTemperierung), technológia je však známa aj pod anglickým označením TABS (Thermally Activated Building System).

Rozšírte svoje odborné horizonty a načerpajte inšpirácie pre svoje ďalšie pracovné aktivity. Nemusíte cestovať nikam, konferenciu navštívite v profesionálnom ONLINE prostredí s možnosťou interakcií s odborníkmi, a to celkom bezplatne!

Zaregistrujte sa na tejto adrese

2629
Youtube

Mapa podujatia

Súvisiace články

REHAU s.r.o.SKUnlimited Polymer
Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím