Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
10. február 2021
0
131

Ako vnímate obmedzenie prístupu ku kultúre? / dotazník

Prieskum je jedným z prvých krokov dunajského nadnárodného programu ARTNOUVEAU2, ktorého partnerom je aj Fakulty architektúry a dizajnu STU.
Ako vnímate obmedzenie prístupu ku kultúre? / dotazník

Projekt ARTNOUVEAU2 si kladie za cieľ propagovať kultúrne dedičstvo secesie a týmto spôsobom posilniť kultúrnu identitu dunajského regiónu. Partnerom projektu je aj Slovenská Technická Univerzita v Bratislave, ktorá sa prostredníctvom Fakulty architektúry a dizajnu v rokoch 2020 – 2022 podieľa na realizácii niekoľkých aktivít, ako napríklad edukačný program, výstava, online prednáškový cyklus, príprava digitálneho katalógu, podpora turizmu, organizovanie Svetového dňa Art Nouveau (World Art Nouveau Day/WAND, 10. jún).

Jedným z prvých dôležitých krokov projektu je prieskum, ktorý reaguje na aktuálnu situáciu, kedy je prístup verejnosti ku kultúrnym aktivitám obmedzený. Realizovaný je prostredníctvom dotazníka, ktorý vytvorilo Múzeum úžitkového umenia v Budapešti.

Budeme radi, ak sa doň zapojíte a pomôžete nám tak získať cenné informácie:  https://forms.gle/Nuiw7Z1crg85XT4K9

Viac informácií o projekte DTP3-748-2.2 ART NOUVEAU 2 podporeného v rámci dunajského nadnárodného programu Interreg sa môžete dozvedieť na oficiálnej stránke.

Projekt je vedený mestskou samosprávou mesta Oradea Municipiul Oradea (Rumunsko). V projekte ako ďalší partneri pôsobia: Slovenská technická univerzita v Bratisave, Mestské múzeum a kultúrne centrum v Oradea/Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural (Rumunsko), Národný inštitút pamiatok/Institutul Național al Patrimoniului (Rumunsko), Múzeum úžitkového umenia/Iparművészeti Múzeum (Maďarsko), Univerzita Kodolányi János Egyetem (Maďarsko), Rakúske múzeum úžitkového umenia MAK/Österreichisches Museum für angewandte Kunst (Rakúsko), Múzeum umeleckých remesiel/Muzej za umjetnost i obrt (Chorvátsko) a Štátny ústav ochrany kultúrnych pamiatok/Republički zavod za zaštitu spomenika kulture – Beograd (Srbsko).

Autor článku

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím