Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
16. október 2020
0
231

Formulár – dopady Covid 19 na pracovníkov v kultúrnom a kreatívnom priemysle

Ministerstvo kultúry zverejnilo formulár nevyhnutný na zmapovanie ekonomických dopadov pandémie na pracovníkov v kultúrnom a kreatívnom priemysle. Získané informácie budú dôležitým podkladom na určenie objemu mimoriadnych dotácií aj pre architektov.
Formulár – dopady Covid 19 na pracovníkov v kultúrnom a kreatívnom priemysle

Dovoľujeme si Vám dať do pozornosti iniciatívu Ministerstva kultúry Slovenskej republiky (MK SR) na zmiernenie dopadov pandémie Covid-19 na pracovníkov v kultúrnom a kreatívnom priemysle, vrátane odvetvia architektúry, urbanizmu a krajinnej architektúry.

Ministerstvo na svojej webovej stránke zverejnilo formulár nevyhnutný na zmapovanie ekonomických dopadov pandémie COVID-19 na pracovníkov v kultúrnom a kreatívnom priemysle.
Na základe formulára získa MK SR reálne dáta o finančných stratách v jednotlivých oblastiach kultúry. Tieto informácie budú dôležitým podkladom na zistenie štruktúry subjektov v kultúrnom a kreatívnom priemysle a na určenie objemu mimoriadnych dotácií z dotačného systému ministerstva kultúry aj pre architektov.

Finančné dotácie počas mimoriadnej situácie, akou je pandémia COVID-19, umožní MK SR poskytovať nový zákon o poskytovaní dotácií v pôsobnosti MK SR. Návrh zákona schválila vláda a po schválení v Národnej rade SR by mal nadobudnúť účinnosť od 1. novembra tohto roka.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s formulárom kontaktujte MK SR e-mailom na adrese formular@culture.gov.sk alebo v pracovných dňoch od 9:00 - 16:00 na infolinke +421 2 20482 350.
Sprievodné video k spusteniu formulára nájdete na facebookovej stránke ministerstva kultúry.
Formulár s doplňujúcimi informáciami je uvedený na webovej stránke MK SR a tiež priamo na odkaze: http://www.culture.gov.sk/formular

Ministerstvo kultúry vyzýva všetkých pracovníkov v kultúrnom a kreatívnom priemysle, aby formulár vyplnili do 19. októbra.

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím