Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
6. november 2018
0
263

Nové tlačiarne od HP pre malé a stredné firmy

HP LaserJet MFP M433a a M436. Cenovo dostupná A3 tlač bez kompromisov.
Nové tlačiarne od HP pre malé a stredné firmy

HP rozširuje obľúbenú radu multifunkčných tlačiarní LaserJet o nové modely zo sérií HP LaserJet MFP M433a a M436. Tie sú určené predovšetkým pre malé a stredné firmy, ktorým ponúknu profesionálnu kvalitu tlače a spoľahlivosť za rozumnú cenu.

Produktivitu, kreativitu a efektivitu malých firiem dnes poháňa moderná technológia. Dôležité sú pre ne predovšetkým čas a peniaze, takže tieto technológie musia fungovať spoľahlivo a bez kompromisov. Stolové tlačiarne HP LaserJet MFP M433a a M436 zvládnu celú radu úloh vďaka automatickéj obojstrannej A3 tlači, kopírovaniu a skenovaniu. Žiadny používateľ pritom nebude musieť čakať príliš dlho, model M436 zvládne vytlačiť až 23 strán za minútu a M433a len o tri menej*. M433a naviac zvládne vytlačiť prvú kópiu už za 9 sekúnd.

Nové tlačiarne potešia predovšetkým firmy, ktoré hľadajú spôsob, ako získať čo najviac pri čo nejmenšej investícii. Neznamená to však, že by kvôli tomu obetovali kvalitu. Veľmi nízke sú naviac aj ich prevádzkové náklady vďaka použitiu výhradne originálnych tonerových kaziet od HP a tlačových valcov s dlhou životnosťou. Nech už je potreba vytlačiť profesionálne vyzerajúce, obchodné plány, marketingové materiály alebo dôležité úradné dokumenty, tieto kompaktné tlačiarne budú vždy po ruke priamo v kancelárii.

„Malé a stredné firmy musia šikovne investovať do takých technologií, ktoré im prinesú pridanú hodnotu, zefektívnia prácu, zaručia kvalitu a hladký chod podniku a zároveň nenarušia rozpočtovú rovnováhu,“ povedal Miroslav Drahoš, produktový manažér pre kancelárske zariadenia od HP. „Nové tlačiarne LaserJet MFP M433a a M436 zvládnu kvalitnú a spoľahlivú tlač v objeme tisíc strán. Okrem toho majú premyslený design a predprogramované funkcie pre rýchle spúšťanie. Skvelo teda zapadnú do každej modernej kancelárie.“

Technológie, ktoré podporia produktívne pracovné prostredie namiesto toho aby prácu spomalovali, sú dnes už nevyhnutnosťou. Tlačiarne HP LaserJet MFP M433a a M436 boli navrhnuté s ohľadom na čo najväčšiu plynulosť práce, majú preto štyri predprogramované tlačidlá rýchleho spúšťania a vedia skenovať rovno do počítača, čo uľahčuje archiváciu aj zdieľanie dokumentov (iba M436). M436 potom užívateľom ponúkne ešte väčšiu flexibilitu pomocou vstavaného ethernetového pripojenia a vzdialeného monitoringu. Firmy malej a strednej veľkosti si tak už s tlačou nebudú musieť robiť starosti, nové modely od HP ich za ne vyriešia.

Ceny a dostupnosť

  • Nezáväzná výrobcom doporučená maloobchodná cena tlačiarne HP LaserJet MFP M433a začína na sume 379 eur. Na Slovensku už je tlačiareň dostupná.
  • Nezáväzná výrobcom doporučená maloobchodná cena tlačiarne HP LaserJet MFP M436 začína na sume 469 eur. Na Slovensku už je tlačiareň dostupná.

* Merané podľa ISO/IEC 24734 bez započítania prvej sady vytlačených dokumentov. Viac informácií sa dozviete na http://www.hp.com/go/printerclaims. Presná rýchlosť sa líši podľa nastavenia systému, softwaru, ovládača a komplexnosti dokumentov.

HP LaserJet M433a
HP LaserJet M433a
HP LaserJet M436n
HP LaserJet M436n
Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím