Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
26. marec 2016
0
505

Google pluginy pre fotografov sú odteraz zadarmo

Google sa rozhodolznížiť pôvodne nemalú cenu Nik Collection - sadu siedmich desktop pluginov určených pre pokročilých fotografov, a to zo $149 na nulu.
Google pluginy pre fotografov sú odteraz zadarmo

Nik Collection sa po prvý raz dostala pod správcovstvo Google, keď kúpili nemeckého vývojára Nik pre applikáciu mobilného editovania s názvom Snapseed. Google neskôr znížil cenu zo $499.95 na $149. Teraz program má každý k dispozícii zadarmo. Článok priniesol Startitup.

Foto: Nik Collectoin
Foto: Nik Collectoin

Nik Collection sada sa odvtedy rozrástla zo šiestich pluginov na sedem. Sada obsahuje tieto pluginy : Analog Efex Pro (efekt klasického fotoaparátu na dosah ruky), Color Efex Pro (obsiahla sada filtrov na úpravu farieb, retušovanie a tvorivých efektov), Silver Efex Pro (pre milovníkov čiernobielych fotografií), Viveza (umožňuje selektívne nastavenie farby a tónov tvojich snímok bez komplikovaných úkonov a selekcií), HDR Efex Pro (z bežnej snímky prejdi rovno na umeleckú – objav čaro a plný potenciál HDR fotografií), Sharpener Pro (zvýrazni skryté detail s možnosťou profesionálneho doostrovania obrazu), a Dfine (nástroj na retuš šumu digitálnych fotografií), z ktorých všetky fungujú v programoch Photoshop, Lightroom a Aperture.

Foto: Nik Collection
Foto: Nik Collection

Svoju sadu Nik Collection môžeš dostať TU, a každý, kto si sadu v roku 2016 kúpil v hodnote $149, dostane peniaze automaticky späť.

Tento krok spoločnosti Google prezádza, že asi nemajú záujem naďalej podporovať ďalší vývoj Nik softvéru mimo svojej aplikácie Snapseed. Ale, zadarmo je predsa zadarmo.

Neváhaj už ani chvíľu a vyskúšaj, ako sa Nic Collection pozdáva tebe. Nemáš čo stratiť a v konečnom dôsledku si môžeš povedať, že si ušetril  $500, čo bola počiatočná cena tejto slušnej výbavy. Urob to skôr, ako si to Google rozmyslí... Program krátko predstaví nasledujúce video:

618021
Youtube

Článok: Michaela Líšková

Zdroj: Startitup

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím