Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
27. máj 2019
0
93

Urban Market 2019

Jarný víkend oslavujúci módu a dizajn má 10 rokov.
Začiatok31.5.2019
16:00
Koniec2.6.2019
19:00
MiestoFA STU
AdresaNámestie slobody 19,
Bratislava,
Slovensko
Druh podujatiaPodujatie
KontaktČerstvé ovocie
info@cerstveovocie.sk

Urban Market bol vždy oslavou módy a dizajnu, no tento rok bude atmosféra ešte sviatočnejšia. V roku 2019 totiž Urban Market slávi svoj desiaty ročník na scéne. Gratulovať mu budete môcť už 31. mája až 2. júna na Fakulte architektúry STU v Bratislave.

215
Vimeo

Jarný Urban Market je už tradične predzvesťou leta, výletov, dobrodružstiev a nezabudnuteľných chvíľ v spoločnosti rodiny či priateľov. Letné dobrodružstvá si pýtajú aj nejakú tú výbavu a ak pociťujete, že váš šatník či domácnosť majú pred letnými mesiacmi medzery, Urban Market je skvelá príležitosť to napraviť. Vyberať si budete môcť z pomedzi 140 značiek a tvorcov, z ktorých približne polovicu tvoria novinky, ktoré na Urban Markete nájdete po prvýkrát. Zastúpenie budú mať nielen produkty pre dospelých, ale aj pre deti a nájde sa tiež niečo pre domácich miláčikov.

Všetkých vystavovateľov si môžete pozrieť tu.

Súčasťou Urban Marketu bude aj víkendový SWAP oblečenia. Stačí priniesť vytriedené oblečenie, ktoré nenosíte a len tak vám stojí v skrini. To sa na SWAPe dostane do spoločného obehu, z ktorého si môžete odniesť neobmedzené množstvo nových kúskov.

Urban Market však nie je iba o nákupoch, ponúka množstvo ďalších možností, ako hodnotne tráviť voľný čas. Či už sú to diskusie, prednášky, tvorivé dielne, výstavy alebo hudobné vystúpenia, aj táto edícia ponúkne rôznorodé aktivity. Navyše, po minuloročnom úspechu vás Urban Market pozýva aj na večerné Urban Market Nights, ktoré sa uskutočnia v netradičných priestoroch kotolne priamo na fakulte.

Celý sprievodný program nájdete tu.

Ako už býva dobrým zvykom, aj táto edícia Urban Marketu bude mať svoju tému, a tou bude v duchu tohtoročného jubilea OSLAVA. S témou pracovali aj zúčastnené projekty v druhom ročníku produktovej súťaže KOLABO, ktoré budú vystavené počas Urban Marketu priamo na fakulte. Fakulta architektúry STU si navyše pre návštevníkov pripravila počas Urban Marketu Výstavu najlepších diplomových prác, ktoré budú nominované na Cenu prof. Jozefa Lacka, ako aj prác, ktoré mali najlepšie hodnotenia na obhajobách.

Vstupenky sú dostupné na predpredaj.sk a na mieste.
 
Kompletné informácie o zúčastnených tvorcoch a značkách, ako aj sprievodnom programe, nájdete na urbanmarket.sk alebo na FB.

Mapa podujatia

Súvisiace články

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím