Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
17. september 2023
2
886

Hlavným architektom Prešova je Patrik Panda

Komisia vyberala najvhodnejšieho uchádzača spomedzi šiestich kandidátov.
Hlavným architektom Prešova je Patrik Panda

Z výberového konania na pozíciu hlavného architekta na Mestskom úrade v Prešove vzišiel úspešný uchádzač. Hlavným architektom mesta bude architekt Patrik Panda.

Výberového konania na pozíciu hlavného architekta mesta Prešov v rámci odboru hlavného architekta na Mestskom úrade v Prešove sa zúčastnilo celkovo 6 uchádzačov. Najvyššie hodnotenie komisie získal skúsený architekt Patrik Panda.

"Už viac ako 20 rokov sa venujem projekčnej a inžinierskej činnosti. V druhej polovici aktívnej profesionálnej kariéry tvoril prevažnú časť mojich pracovných činností, okrem navrhovania a projekcie, predovšetkým projektový manažment, inžinierske činnosti vo výstavbe, koordinácia profesií pri realizácii na pozícii technického dozoru investora a autorského dozoru a v nemalej miere zastupovanie investorov pri komunikácii s orgánmi štátnej správy v súvislosti s činnosťami pri povoľovaní stavieb," uviedol pre stránku mesta Prešov Panda.

V architektonickej obci je budúci hlavný architekt známy najmä vďaka projektu obnovy mestskej plavárne v Trebišove, ktorá si v roku 2022 odniesla nomináciu na CEZAAR v kategórii Občianske a priemyselné budovy a zvíťazila v hlasovaní o Cenu verejnosti. 

"Som nesmierne rád, že po vytvorení odboru hlavného architekta v rámci organizačnej štruktúry a po úspešnom ukončení výberu vedúcich odborov na mestskom úrade, sme sa dostali aj k výberovému konaniu na pozíciu hlavného architekta mesta Prešov. Osobitne ma teší, že komisia zložená z deviatich odborníkov vyberala spomedzi šiestich naozaj kvalitných uchádzačov. Funkcia hlavného architekta je veľmi dôležitou súčasťou rozvoja nášho mesta, a preto som rád, že bude túto pozíciu zastávať fundovaný človek, akým je pán Panda. Aktuálne spoločne rokujeme o čo najskoršom možnom termíne nástupu do úradu,“ uviedol primátor mesta Prešov František Oľha.

Obnovená mestská plaváreň v Trebišove
Obnovená mestská plaváreň v Trebišove
Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím