Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
7. máj 2018
0
812

Porota CE.ZA.AR 2018

Slovenská komora architektov predstavila zloženie poroty pre 17. ročník súťaže CE-ZA-AR 2018.
Porota CE.ZA.AR 2018

O Cene CE∙ZA∙AR 2018 bude rozhodovať medzinárodná porota v zložení:

Petr Hájek (Česká republika)

Architekt a pedagóg na fakulte architektúry ČVUT v Prahe a katedry architektúry VŠVU v Bratislave. V roku 1998 založil spoločne s architektmi Janom Šépkom a Tomášom Hradečným ateliér HŠH. V roku 2009 založil vlastnú architektonickú kanceláciu Petr Hájek Architekti.

hajekarchitekti.cz 

Petr Hájek
Petr Hájek

Peter Jurkovič (Slovenská republika)

Peter Jurkovič je architekt pôsobiaci v Bratislave. Od roku 2013 buduje značku JRKVC. Vo svojej tvorbe sa venuje prevažne rezidenčnej architektúre a dizajnu. Neustále hľadá krehkú rovnováhu medzi formou a obsahom, čo vedie k realizáciám opakovane nominovaným na rôzne ocenenia. V roku 2014 sa stal laureátom ceny CE∙ZA∙AR za rodinný dom v Čunove.

jrkvc.sk

Peter Jurkovič
Peter Jurkovič

Miriam Lišková (Slovenská republika)

Architektka pôsobiaca v bratislavskej architektonickej kancelárii SLLA architects spoločne s architektom Michalom Sulom. Ateliér pracuje v rôznych geografických, spoločenských a kultúrnych situáciách na Slovensku, v Českej republike, Rakúsku, Španielsku a Keni. Ich portfólio zahŕňa obytné budovy, bývanie, vzdelávacie budovy, kancelárie, verejné budovy, štúdie, mestské plánovanie, mestský dizajn, interiérový dizajn a iné. S dielom „komunitné centrum Máj“ v Českých Budejoviciach získali v roku 2015 cenu CE∙ZA∙AR a nomináciu na cenu Mes Van der Rohe Award v roku 2017.

slla.net

Miriam Lišková
Miriam Lišková

Filipe Magalhães (Portugalsko)

Člen ateliéru Fala, ktorý vedie spoločne s Luisou Morales a Ahmedom Belkhodiom v portugalskom Porte. Ateliér sa slovami autorov venuje naivnej architektonickej praxi vedenej nástrojom optimizmu s projektmi na škále urbanizmu a vtáčej búdky. Ich práca je zmesou formálneho jazyka, referencií, citácií a tém, ktoré obmedzuje iba túžba po jednoznačnosti. Ich architektúra je tak zároveň hedonistická a post-moderná, intuitívna a rétorická.

falaatelier.com 

Filipe Magalhães
Filipe Magalhães

Pavol Macho (Slovenská republika)

Palo Macho je umelecký maliar, sklár, pedagóg a básnik. Patrí k najvýraznejším osobnostiam slovenskej kultúrnej scény súčasnosti. Prepája farby so sklom (jeho povrchom) na podobných princípoch, ako je tomu v klasickej maľbe. Jeho poetické a abstrahujúce maľby sú inšpirované, krajinou, architektúrou, ľudskou figúrou a rituálmi. Svojou jedinečnou výtvarnou tvorbou si získal vysoký umelecký kredit doma aj v zahraničí.

palomacho.com

Pavol Macho
Pavol Macho

Pavol Mikolajčák (Taliansko)

Slovenský rodák, absolvent viedenskej technickej univerzity pôsobiaci v Južnom Tirolsku. V spolupráci s viacerými architektmi realizoval projekty rodinných a bytových domov. V roku 2015 vyhral spoločne s architektom Petrom Pichlerom súťaž na novú horskú chatu v Dolomitoch. Tento nápaditý projekt sa v uplynulom roku dočkal realizácie. Momentálne pôsobí ako slobodný architekt v Bolzane.

mikolajcak.com

Pavol Mikolajčák
Pavol Mikolajčák

Pavel Nasadil (Česká republika)

Architekt a spoluzakladateľ kancelárie FAM Architekti. Jeho ateliér tvorí kontextuálnu, nie radikálnu architektúru. Pracuje so vzťahom miesta a stavby s cieľom pozitívneho ovplyvňovania človeka a jeho životného prostredia. Okrem mnohých realizácií v Českej republike spolupracujú FAM architekti s britskou kanceláriou Feilden+Mawson, čím ich architektonická práca nachádza uplatnenie aj za hranicami českých krajín.

famarchitekti.cz

Pavel Nasadil
Pavel Nasadil

Súvisiace články

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím