Hore
Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

GROHE ČR s.r.o.

Made in Germany

Antala Staška 510/38
Praha 4

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Hörmann

Brány a dvere

Diaľničná cesta 5186/2B
Senec

VELUX SLOVENSKO spol. s r.o.

Prinášame Vám svetlo

Galvaniho 7 7/A
Bratislava

KOMA Modular s.r.o.

Říčanská 1191
Vizovice

Inteligentné inštalačné systémy

ABB i-bus® EIB / KNX je inteligentný...

ABB (výrobca)
ABB (distribútor)

umývadlo od SAPHIRKERAMIK

Dizajnéri kúpeľní často snívajú o možnosti...

Phoenix Design (autor)
LAUFEN Bathrooms AG (výrobca)
LAUFEN SK s.r.o. (distribútor)

CITY moduly

Designový mestský mobiliár v merítku drobnej...

KOMA Modular s.r.o. (výrobca)
KOMA Modular s.r.o. (distribútor)

Multizóny

Chýba vám uzavretý priestor, kde môžete...

TECHO, s.r.o. (výrobca)
TECHO, s.r.o. (distribútor)

PANORAMA CELOPRESKLENÉ OKNO HX 300

OTVORENÉ. SVETLÉ. VOĽNÉ.
Veľkoplošné...

Internorm (výrobca)
Internorm (distribútor)

POSUVNÉ DVERE HI-FINITY

Ultra tenký design posuvných dverí HI-FINITY...

Reynaers systems spol. s r.o. (výrobca)
Reynaers systems spol. s r.o. (distribútor)

Hore
Menu
Kalendárium
Interiér pre mladú rodinu, Pezinok

Interiér pre mladú rodinu, Pezinok

AutoriIng. arch. Borislav Benedek
Ing. arch. Michal Lang
Návrh2013 - 2013
Realizácia2013 - 2014
AdresaEugena Suchoňa ,
Pezinok,
Slovensko
Interiér predstavuje názor autorov na účelné zariadenie rodinného domu. Výsledok si môžete pozrieť na nasledujúcich obrázkoch doplnených textom autorov.

Interiér pre mladú rodinu sa implementoval do existujúcej novostavby rodinného domu s východo - západnou orientáciou. Zadaním návrhu bolo vyriešiť prízemie so schodiskom.

foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová

Dispozične je prízemie rozdelené schodiskovou halou s integrovanou krbovou vložkou v nábytkovom kuse na nočnú časť so spálňou rodičovskou kúpeľňou, práčovňou a na dennú časť s obývacou izbou,  kuchyňou a jedálenským kútom.

foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová

Vizuálnym a funkčným predelením preplávajúceho priestoru dennej časti so schodiskovou halou bolo zaintegrovanie komory do kuchynskej zostavy, čim sa jej proporcia a využiteľnosť zlepšila.

foto: Soňa Sadloňová

Existujúce okenné otvory na uličnej fasáde sú integrované do kuchynskej zostavy, čim sú vizuálne potlačené za účelom zvýraznenia presklenej steny medzi obývacou izbou a záhradou.

foto: Soňa Sadloňová

Prírodné linoleum podlahy so stenami zjednocuje všetky priestory prízemia a vytvára tak neutrálny podklad pre osadenie tvarovo atraktívnych foriem v podobe mobiliáru.

foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová
foto: Soňa Sadloňová

Zdroj: archív autorov.

Poloha diela

Ing. arch. Borislav Benedek
Ing. arch. Michal Lang

Súvisiace články

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím