Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
18. apríl 2021
0
47

Architektonická profesia v Európe – prieskum

Výzva na účasť v celoeurópskom prieskume Architektonickej Rady Európy, ktorý umožňuje sledovať a porovnať vývoj profesie, najmä vzhľadom k zmenám ekonomických podmienok pre prácu architektov.
Architektonická profesia v Európe – prieskum

Milé kolegyne, milí kolegovia,

Architektonická Rada Európy (ACE) realizuje medzi autorizovanými architektmi v Európe už siedmy prieskum Architektonická profesia v Európe - ACE Sector Study 2020.

Zapojme sa do prieskumu a prispejme do európskej štatistiky kvalitnými porovnávacími údajmi o architektonickej profesii na Slovensku.

Pozvánky na účasť spolu s informáciami o prieskume boli zaslané členom Slovenskej komory architektov prostredníctvom e-mailu / Newsletter SKA č.43/2020. Skontrolujte si prosím e-mailovú schránku a odpovedajte prostredníctvom priloženého individuálneho odkazu.  

Prieskum iniciatívy ARCHDATA - Architektonická profesia na Slovensku/01 - odštartoval tento rok zber dát z architektonickej profesie. Zabezpečenie slovenskej účasti v prieskume ACE je ďalším pokračovaním tejto iniciatívy.

V roku 2018 sa prieskumu ACE Sector Study zúčastnilo 30 000 európskych architektov. Prezentáciu prieskumu spred dvoch rokov si môžete pozrieť na tu. O výsledkoch prebiehajúceho prieskumu a zisteniach z porovnania architektonickej praxe na Slovensku a v Európe budeme informovať prostredníctvom nášho portálu.

Ďakujeme za Vašu účasť v prieskume.

Kornel Kobák  
Štefan Moravčík

 

O iniciatíve ACE:

Architektonická Rada Európy (ACE) realizuje už svoj siedmy celoeurópsky prieskum ARCHITEKTONICKÁ PROFESIA V EURÓPE. Prieskum sa uskutočňuje každé dva roky a umožňuje sledovať a porovnať vývoj profesie, najmä vzhľadom k zmenám ekonomických podmienok pre prácu architektov. K tomu sú potrebné kvalitné a reprezentatívne informácie z každej časti Európy. 

Poskytnuté informácie budú použité výlučne na štatistické účely a sú anonymizované oddelením databázy respondentov od poskytovaných údajov. Otázky v prieskume sú formulované tak, aby pokryli celé spektrum architektonickej profesie v Európe. Výsledky prieskumu (Sector Study 2020) budú po spracovaní k dispozícii na webovom sídle ACE

V prípade otázok týkajúcich sa prieskumu, kontaktujte priamo Vince Nacey na adrese vince@mirza-nacey.com.

Súvisiace články

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím