Hore
Portál z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Wienerberger s.r.o.

Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce

Internorm

Okná pre pasívne domy

Galvaniho 15 B
Bratislava

Saint-Gobain

BIM knižnice a objekty

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Divízia ISOVER Saint-Gobain Construction Products

Dokonalá izolácia

Stará Vajnorská 139
Bratislava

Profirol s.r.o

Prielohy 1012/1C
Žilina

PREFA Slovensko s. r. o.

Štúrova 136B
Nitra

Saint-Gobain Construction Products, s.r.o., Divízia Rigips

Vlárska 22
Trnava

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hore
Menu
Kalendárium
Vložené
18. február 2019
0
93

Verejná diskusia: Bilancia architektonických súťaží 2018

Slovenská komora architektov Vás pozýva na Verejnú diskusiu Bilancia architektonických súťaží 2018.
Začiatok7.3.2019
16:30
Koniec7.3.2019
20:00
MiestoÚrad Slovenskej komory architektov
AdresaNámestie SNP 18,
Bratislava,
Slovensko
Druh podujatiaPodujatie
KontaktIng. arch. Martin Zaiček

Vážené kolegyne architektky, vážení kolegovia architekti,
 
V uplynulom roku 2018 sa na Slovensku vyhlásilo 10 architektonických, urbanistických, krajinárskych alebo kombinovaných súťaží návrhov overených SKA. Oproti predošlému roku 2017 síce došlo k poklesu ich počtu, avšak aj napriek tomu ich obsah a význam predstavujú dôvod na stretnutie s cieľom hľadania spôsobov, ako zlepšiť procesy súťaží ako aj verejné i súkromné prostredie súťaženia.
 
Slovenská komora architektov Vás pozýva na verejnú diskusiu Bilancia architektonických súťaží 2018, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 07. marca 2019 od 16.30 do 20.00 v priestoroch Slovenskej komory architektov na Námestí SNP č. 18. Stretnutie je orientované na  spracovateľov súťažných návrhov, porotcov, organizátorov, na účastníkov súťaží – architektov, urbanistov a krajinných architektov. Stretnutie však rovnako otvára priestor na diskusiu pre  nečlenov SKA ako aj odborníkov pre oblasť súťaží a verejného obstarávania mimo obce architektov. 

Bilancia architektonických súťaží 2018 nadväzuje na formát, ktorý SKA prvý krát predstavila v minulom roku. Stretnutie bude opäť priestorom pre odovzdanie skúseností v prospech skvalitnenia  inštitútu súťaže návrhov. Priebeh podujatia bude moderovať architekt Martin Zaiček - referent SKA pre súťaže návrhov. Dovoľujem si Vás preto srdečne pozvať na diskusiu, ale najmä vyzvať na aktívnu účasť aj ako prednášajúcich. Tému svojho max. 15 minútového príspevku s krátkou anotáciou prosím zasielajte do 25.02.2019 na e-mail: zaicek@komarch.sk.

Účasť Vás, ktorí ste zapísaní v zoznamoch spracovateľov súťažných podmienok a porotcov, alebo máte o zápis a najmä výkon pri organizovaní a priebehu súťaží záujem, je vzhľadom na predmet diskusie viac než vítaná.

Program verejného bilančného a diskusného stretnutia “ Bilancia architektonických súťaží 2018” bude včas oznámený na www.komarch.sk, www.archinfo.sk a zaslaný členom komory formou newslettera.

Ing. arch. Imrich Pleidel
predseda Slovenskej komory architektov

Mapa podujatia

Pravý stĺpec
Menu
Hlavný obsahHlavný obsah
Čakajte prosím